Turjentas blogg

Turjentas blogg

Turblogg

Denne bloggen vil jeg nok i første rekke bruke til å skrive om turer, men kanskje også litt diverse annet. Bloggen er knyttet til min nettside www.turjenta.net

Siste oppdatering

HverdagslivOpprettet av Britt Marie Haraldset Hafsås 14 sep., 2011 21:51:23

Ja, jeg har visst ikke vært så flink til verken å oppdatere nettside eller å bruke bloggen denne sommeren. Det har vært en sommer preget av en del jobbing, hovedsaklig for Helge, og masse regn... Men vi har nå fått ha litt besøk (fant ut at det var genialt å bo nesten midt mellom Sunnhordland og Trøndelag), og vært på noen kortere turer. Dessuten startet vi sommeren med fem dager på Cruise med Royal Caribbean fra Oslo til Brügge og Amsterdam.

Nå er høsten her, og jeg har begynt i ny jobb. Vang barne- og ungdomsskole er en bra arbeidsplass, og det er godt å ha jobben litt nærmere. Det er mye som er nytt og mange utfordringer med ny jobb, men man kommer jo inn i det etter hvert. Klart man kan savne tidligere kollegaer og elever, men så er det også mye man setter pris på med ny skole.

Så får vi se hvor veien går videre, vi er vel inne i en fase der vi må ta endel valg for framtiden. Helge begynte jo å studere på MF nå i august også, og trives foreløpig godt med det! Men det er mye som skal følges opp, og 200 % jobb (eller noe i den dur) og 100% studier kan kanskje bli litt mye???

To be continued...

  • Kommentarer(1)//blog.turjenta.net/#post1