Turjentas blogg

Turjentas blogg

Turblogg

Denne bloggen vil jeg nok i første rekke bruke til å skrive om turer, men kanskje også litt diverse annet. Bloggen er knyttet til min nettside www.turjenta.net

Status på Moster

HverdagslivOpprettet av Britt Marie Haraldset Hafsås 03 feb., 2012 14:30:38

Det har gått en måned og vel så det, siden vi flyttet, og jeg tenkte det var på tide å gjøre opp status.

Helge har jo bodd her snart to måneder han da, egentlig. Vi kjørte jo bort et lite lass i begynnelsen av desember, slik at han skulle begynne å jobbe på Meny før jul. Så kom han "hjem" til Beitostølen og hjalp til med pakking og flytting. Julaften hadde han vikaroppdrag i Sør-Aurdal da han hadde to julegudstjenester (Begnadalen og Hedalen), før vi dro til Nes og feira jul med familie.

Vi kjørte flyttelass fra Beitostølen til Moster 3. juledag. Med god hjelp fra familien Løkken med venner, fikk vi både pakka oss ut og vaska oss ut på en dag, og det var jo bare supert!! Tusen takk! Ola og David ble med oss som sjåfører over fjellet, og det ble en lang tur, med kolonne over Filefjell og venting på ferje, siden det ble seine natta på oss. Vi var framme på Moster i halv tre-tida på natta.. Dagen etter fikk hjelp av gode venner, så vi fikk saker og ting i hus og sjåførene fikk kjøre hjemover på formiddagen.

Allerede 29. desember fikk vi besøk av Helges foreldre. Det var veldig kjekt å ta imot besøk i eget hus. De ble her en snau uke og feiret nyttår med oss.

Den 2. januar begynte jeg i ny jobb på Bremnes ungdomsskole. En skole som er mye større enn skolene jeg har jobbet på tidligere, og jeg må si det var en brå overgang fra oversiktlige VBU... Man kan vel si det er en annen standard også, men så er Vang kommune flinke til å bruke ressurser på skole, og har et annet utgangspunkt! Det tok litt tid å få oversikt over ny skole og hvordan ting fungerte, hvem folk var, men jeg syns nå det begynner å komme seg! Kommer jo fort i kontakt med ulike situasjoner når jeg er litt rundt omkring som vikar. Det er jo litt "spennende" at jeg bare har fått 50% da, vi er igrunnen avhengig av at jeg får noe mer. Men foreløpig har det nå iallefall vært bra med vikartimer, så vi får tro det fortsetter sånn. :-) Jeg må nå likevel si at jeg fortsatt savner VBU litt.. Kollegaer og elever. Og lærertrimmen! Men tror nok jeg vil trives godt på BUS og!

Januar har jo også vært en litt spennende måned med tanke på jobb for Helge, så det har vært nok av utfordringer. Helge hadde jo fått signaler om at han skulle få 80% på Meny, så vi ble litt "satt ut" da han fikk beskjed om at den stillingen sannsynsligvis ikke ble ledig likevel. Men han begynte å kjøre litt taxi her på Moster og på Bremnes. Sist uke fikk han også 100% på Stord taxi, så nå kjører han der og også litt her på Moster. Det ordner seg for snille gutter.. ;-)

Fritidsmessig er vi veldig godt fornøyd med å bo på Moster! Jeg er godt fornøyd med huset mitt! Kjekt er det å kunne sitte i godstolen i stua og se båtene gå forbi på Bømlafjorden. :-)

(Her skulle det vært satt inn bilde, men det får jeg ikke til å virke i dag, så jeg får prøve å få lagt det til etter hvert...)

Det er kjekt å bo nær gode venner både på Bømlo, Stord og Tysnes! Spesielt kjekt er det jo å komme nærmere Kathrine og Karl og familien! :-) Kjekt å bare kunne reise på besøk en fridag, eller etter jobb en dag!

Helge har nå begynt å trene to jentelag i fotball her på Moster, og ser ut til å trives med det! Så da blir det nå Norway Cup til sommeren.

Gleder oss ellers til å ta imot mer besøk på Moster! Gjesterommet står og venter, så det er bare å ta turen! :-) (Bare sjekk at vi er hjemme først...) Velkommen!

  • Kommentarer(2)//blog.turjenta.net/#post6