Turjentas blogg

Turjentas blogg

Turblogg

Denne bloggen vil jeg nok i første rekke bruke til å skrive om turer, men kanskje også litt diverse annet. Bloggen er knyttet til min nettside www.turjenta.net

Barselstid

HverdagslivOpprettet av Britt Marie Haraldset Hafsås 22 april, 2013 21:03:36

Tenk, i går var Synne Kristin 4 uker! To dagar til, så er ho ein månad gamal! Tida har gått fort, vore spennande, koselig, utfordrande og prega av mykje nytt! Vi har fått ny sjef i huset, eit nytt liv vi skal ta vare på! Mesteparten av tida stortrivst vi! No er det no og ei lita "sovedokke" vi har fått ser det ut til, og det er ikkje mykje skriking med denne jenta! Visst kan ho si ifrå, og ho har nok brukt stemma si meir dei siste dagane, men vi kan virkelig ikkje klaga! Om natta søv ho stort sett, bortsett frå at ho vil ha litt mat eit par gongar, og kanskje ei ny bleie, men så blir ho stort sett fort roleg igjen. :-)

Synne Kristin 4 veker (Bilete opp-ned, men bloggen ville ikkje la meg snu det)

Vi har fått ein del besøk, av gode vener, naboar, og ikkje minst - besteforeldre. Helges foreldre var her sist helg, og hadde nok litt vanskeleg for å reise heim att... :-) Mine foreldre fekk likevel helse på ho fyrst, då det vart ein uplanlagt tur heim til Hallingdal i påskehelga. Sjølv om det vart litt hastig bestemt, vart det ei koselig helg, med litt påskestemning i nydeleg vær!

Stolte besteforeldre

(Ja, eg slit med skriveprogrammet i bloggen, det snur bileta som det sjølv vil tydelegvis...)

No er det snart klart for veslejenta sin fyrste ferie. :-) Helge har ei veke ferie no, så i morgon kveld set vi nok kursen austover. Då skal vi vere i Hallingdal fram til sundags morgonen, så blir det eit par dagar til sjøs, då vi tar oss eit cruise med Color Magic tur-retur Kiel. Det blir nok kjekt!

Bilete av jenta er no lagt ut i eit eige album på http://bilder.turjenta.net/#55.0 Dette er eit album der dei som har passord og loggar inn får sjå nokre fleire bilete enn dei som ligg offentleg. Dersom du ikkje har passord, men vil sjå alle bileta - send meg ein mail, så kan eg opprette ein brukar for deg. ;-)

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Lydia Sønsteby 23 april, 2013 07:33:54

Det største mysterium er ikke mer

enn det ; at en ørliten kropp

er våknet til jorden. Den nyfødte ser.

To luker i himmelen går opp.

Selv fem-trinns-raketter og kjernefysikk

blir puslingers puslespill

når det nyfødte barn med ett eneste blikk

beviser at Gud er til.

Andre Bjerke.