Turjentas blogg

Turjentas blogg

Turblogg

Denne bloggen vil jeg nok i første rekke bruke til å skrive om turer, men kanskje også litt diverse annet. Bloggen er knyttet til min nettside www.turjenta.net

17. mai og barnedåp

HverdagslivOpprettet av Britt Marie Haraldset Hafsås 22 mai, 2013 18:47:19

Då har vi vore på tur til Hallingdal att. Anledninga denne gongen var veldig triveleg, Synne Kristin vart døypt i Nes kirke 1. pinsedag.

Vi køyrde over fjellet allereide tysdag kveld. Då tok vi ein stopp på Husnes, der jentelaget til Moster spela mot Trio. Eg fekk med meg 1. omgangen av kampen, Synne Kristin søv i bæreselen med regnjakka mi som vern mot vinden... 2. omgang brukte vi til at jenta skulle få seg mat før den lange turen... :-)

Sidan pinsa i år hang i saman med 17. mai på fredagen, fekk vi feira nasjonaldagen på Nes. Helge sin familie (mor, far, bestemor og tante), var komen frå Nordfjord, så vi feira i lag med dei. Det vart ein tur til Nes på føremiddagen, med gudsteneste og barnetog, men vi vart ikkje så lenge på Nes etterpå, sidan regnet kom ausande ned. Vi var ein tur på hytta og fekk middag, før det var fest i Rukkedalen på kvelden. Synne Kristin hadde fått låne dokkebunaden som var sydd til hennes 18 år gamle søskenbarn, og fekk sjølvsagt mykje oppmerksomhet for det, og så var ho no fin og! :)

19. mai 2013 vart ein flott dag! Synne Kristin vart døypt i Nes kirke, og vi feira etterpå i steinfjøset på Liodden. Det var ein av dei fyrste sommardagane i vår og nesten for varmt, men flott å vere på Liodden! God mat, kaker, gode faddrar, familie, vener og fin musikk! Ingen sak når ein har så musikalske faddrar som Synne Kristin har!! :) Eg vil takke ALLE som bidrog til ein flott dag, både med førebuing, tilrettelegging, song, musikk, gåver, deltaking og så bortetter - det vart ein stor dag for oss!

Fleire bilete frå desse maidagane kan du sjå ved å logge inn på galleriet i dette albumet: http://bilder.turjenta.net/#57.0

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.