Turjentas blogg

Turjentas blogg

Turblogg

Denne bloggen vil jeg nok i første rekke bruke til å skrive om turer, men kanskje også litt diverse annet. Bloggen er knyttet til min nettside www.turjenta.net

Vinterferie

Turer i NorgeOpprettet av Britt Marie Haraldset Hafsås 02 mars, 2012 18:20:00

Da var egentlig vinterferien gått, bare ei vanlig helg igjen! Det har vært ei bra uke!

Helge har jo jobba hele tida, så jeg har farta litt rundt alene, var en tur hjem til Hallingdal. Jeg dro på torsdag, og det var jo kjekt, for da kom jeg meg over Hemsedalsfjellet iallefall, før det ble kolonnekjøring der fredag..

Fredag var jeg innom og hilste på tidligere kolleger og elever, både i Rukkedalen og i Vang, og det var veldig trivelig! Moro når elevene kommer og kaster seg rundt halsen på en syns jeg! :-)

Jeg var i Trondrud til onsdag, og fikk med meg både 5-årsdagen til Selma og ei natt på Kuluset mens jeg var hjemme. Det var flott!

Onsdag tok jeg med meg Mari Elisabet vestover til Bømlo. :-) I går var vi en tur til Stord på shopping mm, og i dag viser Sunnhordland seg fra sin beste side! Knallvær og vårstemning!! Det førte meg og Mari Elisabet ut på "fotosafari". Ned i Mosterhamn, Røyksundskanalen, over Bømlabrua, og så en kjøretur til Rolvsnes, der hadde ikke jeg heller vært før.

Etter middag i dag, har vi henta nytt familiemedlem, så nå hviler Susi, 3 mnd gammel katt, på Maris fang, etter å ha vært på oppdagelsesferd i nytt hjem. Vi får håpe ho vil trives i Åsen 55..

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Sverre Lunde 05 april, 2012 08:40:10

Morsomt å se fra reisene dine, Britt Marie! Som snart 60-åring vil jeg bruke mine rettigheter til senilferie på reise, selvsagt. Det er alltid morsomt å lese om andres turer, og kanskje få tips til sine egne? Min hjemmeside inneholder også en del reisebilder fra land noen kilometer syd for syden. Om slikt skulle være interessant er adressen www.sverrelunde.com. Ha en utmerket påskeferie!

Opprettet av Lydai 05 mars, 2012 09:51:50

Vinterferien vår het "Karneval" og varte i tre dager. Roy var her en av de dagene. Koslig å høre om barna som overfalte deg med klemmer da du var på besøk på gamle skolen din.

He he -trodde først pusen deres skulle hete "Susji" -koslig med pus ja. Ha en liten en å ta seg av og kose med.

Gode ønsker fra Lydia i Lisboa.